ForsidePåmeldingDeltakerinfoFAQKontaktOm oss
ForsidePåmeldingDeltakerinfoFAQKontaktOm oss

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svaret du leter etter? Kontakt oss.

Hva er et hackathon?

Et hackathon er en innovasjonskonkurranse, der man kommer sammen for å lage nye løsninger på kort tid, gjennom intenst og lekent samarbeid. I løpet av et kort tidsrom, i dette tilfellet 48 timer, skal deltakerne utvikle en ny idé som løser et problem, utvikle den så mye de kan og presentere hvorfor denne løsningen er verdt å satse på.

Hva skjer underveis i Hack for Nord-Norge?

Mellom 09.00 onsdag og 09.00 fredag kan deltakerne jobbe når de vil og hvordan de vil for å utvikle ideen sin. Her er det ingen begrensninger – man kan teste ideen på folk på gaten, lage webside, utvikle forretningsplan, og mye, mye mer. Alle team får tildelt en mentor som de skal sparre med underveis. Samtidig legges det ut nyttig og inspirerende innhold på Facebook.

Må jeg være tilgjengelig i arbeidstiden?

Nei, man kan jobbe med prosjektet når man vil på døgnet. Dere kan også avtale møte med mentor når det passer for dere. Bare pass på å laste opp bidraget deres innen klokken 9 fredag morgen!

Hvem kan delta?

Det er ingen aldersgrense eller krav til deltakere. Man trenger ingen erfaring eller forkunnskap. Arrangementet foregår på norsk, men det er mulig å levere pitch på engelsk. Vi oppfordrer alle til å melde seg på!

Hva kan jeg vinne?

Vi deler ut premier i to kategorier - påbegynte løsninger og helt nye ideer. 1. premievinneren i hver kategori får 50 000 kr til å videreutvikle ideen sin, og 2. premien er på 20 000 kr. Pengene kan utbetales til enheter registrert i Brønnøysundregisteret (f.eks. selskap organisasjon/ enkeltpersonforetak), og det må være samsvar mellom enhetens registrerte formål og vinnerløsningen. Enheten kan opprettes etter Hack for Nord-Norge.

Hvem eier rettighetene til ideen min?

Arrangørene vil ikke kreve rettigheter til noe du leverer. Video-pitchen din kan bli gjort offentlig tilgjengelig. Hvis du ikke ønsker at videoen din skal vises hvis du ikke vinner, ber vi deg gi oss beskjed om dette i påmeldingen.

ForsidePåmeldingDeltakerinfoFAQKontaktOm oss
COPYRIGHT 2020 © HACKATON NORGE
Design og utvikling av M51 Marketing