ForsidePåmeldingDeltakerinfoFAQKontaktOm oss
ForsidePåmeldingDeltakerinfoFAQKontaktOm oss

Deltakerinfo

PåmeldingViktige tidsfristerInnleveringEvalueringVinnereTeamKategorierForberedelseArbeidstidMentor

Påmelding:

Klikk her for mer info om påmelding. Fristen er tirsdag 20. oktober klokken 21.00. 

Viktige tidsfrister:

20. oktober: Påmeldingsfrist 21.00

Dag 1 / 21. oktober:
Klokken 09.00 er Hack for Nord-Norge i gang! Arrangørene ønsker velkommen. 
Klokken 21.00 sender teamene inn en kort beskrivelse av hva de jobber med.
Lagleder får tilsendt en lenke på epost med instrukser om innsending.

Dag 2 / 22. oktober:

Dag 3 / 23. oktober:
Klokken 09.00 er siste frist for innlevering. Nå er det tid for å feire innsatsen!

Innlevering:

Alle team må levere inn en video-presentasjon av sin løsning. I forkant vil lagleder få tilsendt en lenke på e-post, som tar dere til siden for innlevering.
Videoen kan være max. 2 minutter lang og må forklare tydelig hva ideen er, hvordan den kan settes ut i live og hvorfor den vil skape positiv endring. Se gjerne på juryens kriterier før dere lager videoen. Pass på å laste opp bidraget i god tid. 

Evaluering:

Alle bidragene blir vurdert av en jury. Det er en jury for hver av de to kategoriene “Elon Musk” og “Reodor Felgen”, og de kårer de to beste bidragene i hver kategori. 

Vinnere:

Vinnerne blir annonsert fredag 23. oktober klokken 15.00. 

Team:

Du kan delta alene eller sammen med andre. Har du allerede et team, kan du melde deg på her. Leter du etter et team eller flere teammedlemmer kan du melde deg inn i denne Facebook-gruppen og finne andre deltakere.

Kategorier:

Vi ønsker både splitter nye ideer og løsninger som har vært under utvikling en stund. Derfor har vi to kategorier i Hack for Nord-Norge:

Forberedelse:

Du trenger ikke forberede noe før startskuddet går for Hack for Nord-Norge, men vi anbefaler at teamet finner ut hva slags problem dere vil løse og begynner å idémyldre. Klikk her for å se hvilke utfordringer og ideer som er blitt foreslått.

Arbeidstid:

Teamene står fritt til å jobbe når de selv ønsker i løpet av de 48 timene – på dagtid, kveld eller natt. Hack for Nord-Norge kan derfor kombineres med jobb og skole. 

Mentor:

Alle teamene får tildelt en mentor som de kan sparre med underveis. Mentor forplikter seg til å hjelpe dere i 1-2 timer, og det er obligatorisk å ha minst et møte.

Dere får tilsendt kontaktinformasjonen til mentoren deres onsdag kl. 12.00. På samme tid får mentoren tilsendt kontakt-informasjonen deres. Dere avtaler selv når dere ønsker å snakke med mentor. Vi anbefaler et møte på dag 1 og et på dag 2.

ForsidePåmeldingDeltakerinfoFAQKontaktOm oss
COPYRIGHT 2020 © HACKATON NORGE
Design og utvikling av M51 Marketing